torsdag 3 november 2011

Cevrélax med grönsallad

I går kväll var jag så trött att jag inte orkade uppdatera bloggen så nu kommer middagstipset för igår. En cevrélax som blev riktigt god. Smaklig måltid från en semesterglad jag.



Cevrélax med grönsallad
500 g laxfilé
Salt
Peppar
150 g getost
1 dl cremé fraiche
Honung

Blandade salladssorter
Cocktailtomater
Valnötter
Solroskärnor
Olivolja

Sätt ugnen på 200 grader. Dela laxen i tre bitar. Gör ett snitt i mitten på varje bit. Salta och peppra efter smak. Smula getosten och blanda med cremé fraiche. Salta och peppra.. Lägg en klick ostcremé på varje bit. Sätt i ugnen i ca 15 minuter eller tills osten har fått en gyllenbrun färg. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar