söndag 2 oktober 2011

Hemmagjord pyttipanna

Slänger in ett middagstips så här på söndagsförmiddagen. Detta åt vi i torsdags kväll och det blev väldigt gott. Varför köpa färdig när man kan göra den själv? Enkelt, snabbgjort och (enligt mig) mycket godare.

Jag föredrar korv med lite högre kötthalt. Den är så mycket godare, men den kostar lite mer tyvärr. Jag tycker dock att det är värt det då smakupplevelsen blir så mycket bättre. Mitt tips är San José del la Montañas chorizos. 97% kött och himmelskt god. Finns i de flesta större matbutikerna.


Hemmagjord pyttipanna
Potatis
Chorizos, San José del la Montaña
Stekfläsk
Lök
Salt
Peppar

Skala och tärna potatisen. Stek löken och potatisen i några minuter och blanda sedan korven och fläsken. Krydda efter smak. Serveras med ägg, rödbetor och en sallad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar