söndag 24 juli 2011

Grillad kyckling med basilika och soltorkade tomater

Igår ringde lördagens middagsgäster och berättade att de inte kunde komma pga sjukdom. Inte vill vi träffa någon som är sjuk två veckor före bröllopet. Tråkigt, men dagen och kvällen blev lyckad ändå. Finbesök fick vi, så här blev det grillad kyckling med basilika- och soltorkade tomatermarinad. Vi har precis fått tips, från en vän som är kock, om att tillsätta marinaden efter grillningen. Då blir den inte bränd. Jag gjorde en marinad av färsk basilika och soltorkade tomater och olivolja så klart. Under tiden man grillar så  saltar och pepprar man köttet. Marinaden häller man på precis innan servering.

Jag är inte den bästa på att komma ihåg att fota maten vi tillagar här hemma så ni får nöja er med receptet och en bild på balkongbordet som Kristoffer har gjort. Vist är det coolt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar