torsdag 14 juli 2011

Cake pops


Drömmen om den perfekta Cake-popen fortsätter. Denna gång testade jag med ett helt annat recpet och doppade i vit choklad. Dessa blev så mycket godare, men de har lite svårt att hålla ihop sig. Jag får helt enkelt testa en tredje gång och hoppas på att de blir precis som jag vill ha dem. Förhoppningsvis med lite mer philadelphia så ska de nog bli kanon. 

Riktigt ljuvliga var de i smaken så lillsyrran blir nog hyfsat glad i eftermiddag när hon kommer.

Ljuvliga cake pops
1 pkt ballerina kladdkaka
50-75 g philadelphiaost
100 g vit choklad
Glitterströssel



Kör ballerinakakorna i en matberedare till smulor. Blanda ner philadelphiaosten och rulla degen till bollar i önskad storlek. Tryck ned en grillpinne i varje boll och låt dem stå kallt i 30 minuter.
Smält chokladen och doppa bollarna i chokladen. Strö över lite glitterströssel. Låt dem stå kallt tills de ska serveras. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar